Europa Conference League

Εκκωφαντική αποθέωση για Βαλβέρδε: «Συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην «Opap Arena» για τον μεγάλο τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και αποθεώθηκε από τον κόσμο, τον οποίο ευχαρίστησε μέσω δηλώσεών του.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του, καθώς αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League.

Από αυτή την ιστορική στιγμή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένας από τους πιο εμβληματικούς προπονητές της σύγχρονης ιστορίας των «ερυθρολεύκων», και συγκεκριμένα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ολυμπιακού και ήρθε στην Ελλάδα εν μέσω των διακοπών του, με αποτέλεσμα να γνωρίσει καθολική αποθέωση όταν έγινε αντιληπτός στην «Opap Arena».

Στη συνέχεια, ο «Don Ernestο» έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, όπου εξέφρασε τη συγκίνησή του για την υποδοχή που του επεφύλασσαν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του, αλλά και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση του με τον επίσης Βάσκο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Ειμαι πολύ συγκινημένος γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ. Έχω περάσει υπέροχα χρόνια εδώ, είμαι συγκινημένος που ο κόσμος του Ολυμπιακού μου δείχνει ακόμη τόση αγάπη. Έχουμε ισχυρή σχέση με τον Μεντιλίμπαρ, οι Βάσκοι προπονητές έχουμε ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που σε αυτή την ιστορική στιγμή προπονητής του Ολυμπιακού είναι ο Μεντιλίμπαρ. Μακάρι να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Όλα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό. Νιώθω την αγάπη παρόλο που περνούν τα χρόνια, δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους, το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού».



Ολυμπιακός: Εκκωφαντική αποθέωση για Βαλβέρδε

Ολυμπιακός: Εκκωφαντική αποθέωση για Βαλβέρδε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x